Mobilmenu
Hem
Till salu
Service & förvaring
Finans & försäkring
Om oss
Kontakta oss
Mobilmenu

Service & förvaring

Hos oss erbjuder vi ett helhetskoncept gällande vinteruppläggning. När du är klar med din båt för säsongen lyfter vi upp båten, servar den och gör den redo för vintern, när våren nalkas görs båten i ordning enligt dina önskemål och sjösätts sedan. Det är bara för dig och din besättning att stiga ombord och åka iväg mot sommarens äventyr.
 
I samband med din vinteruppläggning eller om någonting skulle inträffa under säsongen finns vi alltid tillgängliga för att hjälpa dig. På marinan utför vi invändig och utvändig rekonditionering. Vår serviceverkstad är auktoriserad av Volvo Penta och utför alla typer av reparationer på motorer, drev, backslag samt byte av motorer.
 
Kanske vill du uppdatera din båt under vintern, vi utför installationer och monterar all typ av utrustning så som navigationssystem, bogpropellrar, ankarspel och mycket mer. Vi har ett gott samarbete med bl a Garmin och är certifierade installatörer av deras produkter Vårt duktiga team på marinan utför också reparation vid skrov- eller plastskador samt försäkringsskador. Vi utför lyft och sjösättningar med vår travellift som hanterar båtar upp till sex meters bredd samt båtar med en vikt på max 55 ton.
 
Reservdelar samt tillbehör finner du även i butiken på marinan, i butiken kan du även beställa nya dynor och kapell samt att vi kan hjälpa till och uppdatera din inredning till din båt.

Hemsidan är skapad av Kimsoft Media AB